Diplom-Isbilen – personvern og brukervilkår

Disse vilkårene styrer din bruk av mobilapplikasjonen Diplom-Isbilen («Appen») som viser sortiment og stoppesteder for Diplom-Isbilen, samt inneholder en kundeklubb.

For å bli medlem i kundeklubben må du registrere deg med telefonnummer.

Om tjenesten

Diplom-Isbilen er et konsept som selger produkter fra Diplom-Is og deres samarbeidspartnere. Appen kan lastes ned til mobile enheter.

Du kan se hvor isbilen befinner seg, hvor og når den stopper, se produktsortiment til Diplom-Is inkludert datterselskaper, samt bli medlem i en medlemsklubb som tilbyr premier ved bruk av våre tjenester.

Diplom-Isbilen godtar kjøp med kontanter og bank- og kredittkort. Vipps blir integrert i løpet av 2017. Appen har en aldersgrense på 13 år. Ved å godkjenne dette dokumentet bekrefter du at du er 13 år eller eldre.

Innsamling, lagring og bruk av data

Diplom-Isbilen samler en del informasjon automatisk for å kunne utvikle og forbedre tjenestene våre gjennom å forstå hvordan de anvendes. Vi loggfører informasjon om Appen, enheten, IP-adressen, operativsystemet, dato og tid for besøk samt en del informasjon om hvordan du bruker Appen.

Videre lagrer vi informasjon som du frivillig oppgir i Appen eller som hentes fra din medlemskonto i appen.

Informasjon du har oppgitt lagrer vi så lenge du bruker Appen og for en rimelig periode etter dette. Automatisk innsamlet informasjon lagres for inntil 5 år og vil deretter eventuelt lagres i et anonymisert sammendrag.

Informasjon til tredjepart

Diplom-Isbilen benytter en tredjepartsleverandør for håndtering av krasjrapportering. Informasjon som blir sendt til denne tredjeparten inneholder informasjon om Appen, enheten, operativsystemet, og lokasjon på tidspunktet Appen krasjet. Informasjonen er anonym og ikke sporbar til enkeltpersoner.

Diplom-Isbilen, som en del av TINEs apper, sender også informasjon til Google Analytics, for bruk i statistikk. 

Personopplysninger

Diplom-Isbilen behandler alle personopplysninger som navn, adresse, telefonnummer eller annen personlig informasjon du gir til Diplom-Is i forbindelse med konkurranser, bestillinger og annet, i henhold til gjeldende personopplysningslov. Jeg samtykker i at Diplom-Is kan sende meg informasjon om produkter og tjenester jeg har uttrykt interesse for. Og dette må ikke være en forutsetning for å være medlem i medlemsklubben. Personopplysninger i forbindelse med konkurranser slettes etter at konkurransen er avsluttet, med mindre du aktivt har samtykket til noe annet. Diplom-Is overleverer ikke personopplysningene dine til tredjepart.

Du har rett til å få opplyst fra Diplom-Is hvilke personopplysninger som Diplom-Is har registrert om deg. Dersom de er feilaktige, ufullstendige eller irrelevante kan du kreve at opplysningene rettes eller slettes. Kontakt Diplom-Is forbrukerservice på tlf: 02001 eller send e-post til forbrukerservice@diplom-is.no.

Dersom du ønsker at vi sletter informasjon du har oppgitt via Appen, kan du kontakte oss på tine@hyper.no og vi vil hjelpe deg innen rimelig tid. Vær oppmerksom på at denne informasjon kan være nødvendig for at Appen skal kunne fungere.

Endringer

Denne Personvernerklæringen kan bli oppdatert fra tid til annen. Det anbefales at du gjør deg kjent med eventuelle endringer ettersom fortsatt bruk av Appen regnes som aksept for slike endringer.

Diplom-Isbilen påtar seg rettigheter til å endre innhold i Appen, herunder forutsetninger for vilkår i medlemsklubb.

Samtykke

Ved å bruke denne Appen samtykker du til vilkårene i dette dokumentet.

Kontakt

Dersom du har spørsmål om personvern eller vår praksis når du bruker Appen kan du kontakte oss på e-post: tine@hyper.no

For spørsmål om bruk av Appen eller innhold i Appen kan du kontakte forbrukerservice@diplom-is.no